Szolgáltatások
nyomdai szolgáltatások
A Mediaworks jelenleg 5 nyomdát üzemeltet, így Magyarország egyik legnagyobb nyomdai kapacitásával rendelkezik. Üzleti partnereink számára lehetőséget biztosítunk a terjesztési folyamattal integrált nyomdai kivitelezésre is.

Rotációs (tekercses) újságnyomtatást, színes tömeges szórólap előállítást rövid határidőn belül, magas minőségben és versenyképes áron tud biztosítani valamennyi nyomdánk. További részleteket a https://mediaworks.hu/nyomdaink/ weboldalon találhatóak.
Kérjen ajánlatot nyomdai szolgáltatásainkkal kapcsolatban
Címzett kézbesítés
Az ország egyik legnagyobb média vállalkozásának a Mediaworks Zrt.-nek leányvállalataként 19 megyében jelenlévő kézbesítő hálózattal rendelkezünk.

A MédiaLOG-DMHM Zrt. a terjesztést heti tervezett ütemezéssel vállalja. Kiemelkedő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező kollégáink segítséget nyújtanak ügyfeleiknek, az optimális terjesztési területek kiválasztásában, és biztosítják a minőségi terjesztés megvalósítását. A saját felmérésre épülő, folyamatosan karbantartott adatbázisunk több adatforrásból épül fel, amelyet ellenőrzünk, frissítünk. Az adatbázis alapja a Központi Statisztikai Hivataltól (KSH) származó adatállomány, a településekre vonatkozó háztartás számokkal, és egy ennél mélyebb felbontású adatbázis, a település-részekre vonatkozó háztartás-, népesség és népesség-összetételre, vásárlóerőre vonatkozó adatokkal, illetve a terjesztés ellenőrzés saját adatbázisával.
Kérjen ajánlatot kézbesítési szolgáltatásainkkal kapcsolatban
Terjesztés ellenőrzés
A terjesztési minőség ellenőrzéseit több éves szakmai tapasztalattal rendelkező ellenőrök és területi vezetőik segítségével országosan végezzük.

Az ellenőrzésnek kiemelt szerepe van szolgáltatási folyamatunkban, a közvetlen terjesztési költségek jelentős részét fordítjuk kontrollra. Saját belső ellenőrzéseinken felül, független ellenőrző cég bevonásával végzünk mintavételeket országos szinten.

A független és közös ellenőrzés módszertanának pontos leírását az ÁSZF tartalmazza.
Geomarketing
A geomarketing ügyfeleinknek a döntés előkészítését támogató rendszerként jelentős szerepet játszhat tevékenységük hatékonyabb megszervezéséhez. Térinformatikai szoftvereink segítségével a gazdasági és piaci információkat geográfiai adatokkal látjuk el, így az adatok vizuálisan is megtekinthetők. Cégünk geomarketing szolgáltatásával segítséget nyújt az ügyfelek számára marketingcéljaik elérésében, a potenciális vásárlóközönség meghatározásában.

A geomarketing adta lehetőségek: · Adott üzlet vonzáskörzetének meghatározása távolság alapján · Célcsoport-szűrések alkalmazása · Potenciális piac meghatározása · Kasszai irányítószámos lekérdezés elemzése, azon alapuló optimalizálás a célcsoport meghatározásában · Hűségkártyák címpontjainak analízise segítségével terjesztési terület meghatározása, optimalizálása
Kérjen ajánlatot geomarketing szolgáltatásainkkal kapcsolatban